Engedje meg, hogy bemutassam cukrászdánk születésének történetét. Nevem Karl Zsolt.
Cukrász-tudásomat az Ecseri Vendéglátó Szakközép Iskolában alapoztam meg. 1990-től 1996-ig Németországban, majd Dél Amerikában tökéletesítettem tudásomat. Hazatérve, 1997-től egy kis cukrásztermelőt üzemeltettem.
Majd 2004-ben megnyitottam Dunaharasztin a Marcella cukrászdát, ahol saját készítésű tortáinkkal és süteményeinkkel szeretnénk megédesíteni kedves vendégeink mindennapjait!
A hagyományos cukrászsütemények mellett folyamatosan készülnek új és különleges sütemények is. Tortarendeléseknél megpróbálunk minden igényt és extra kérést teljesíteni, ezzel is hozzájárulva, hogy felejthetetlenné tegyünk egy-egy különleges alkalmat az ünnepeltek számára!
© Karl Cukrászda | Készítette: Ideastyle