A cukrászda.
Engedje meg, hogy bemutassam cukrászdánk születésének történetét. Nevem Karl Zsolt.
Cukrász-tudásomat az Ecseri Vendéglátó Szakközép Iskolában alapoztam meg. 1990-től 1996-ig Németországban, majd Dél Amerikában tökéletesítettem tudásomat. Hazatérve, 1997-től egy kis cukrásztermelőt üzemeltettem.
Majd 2003-ben megnyitottam Dunaharasztin a Marcella cukrászdát, ahol saját készítésű tortáinkkal és süteményeinkkel szeretnénk megédesíteni kedves vendégeink mindennapjait! A hagyományos cukrászsütemények mellett folyamatosan készülnek új és különleges sütemények is.
Tortarendeléseknél megpróbálunk minden igényt és extra kérést teljesíteni, ezzel is hozzájárulva, hogy felejthetetlenné tegyünk egy-egy különleges alkalmat az ünnepeltek számára! 2014-ben a Marcella cukrászda átalakult, a Karl cukrászda nevet kapta.
Epres málnás mascarpone és a Sárgabarackos sajttorta fagyik, a Gelato World Tour versenyen díjnyertes fagylaltok voltak 2017ben és 2018ban.
A Ecole Bellouet Conseil párizsban többször vettem részt oktatásban a francia desszertek készítéséről.
A fagylalt készítésben pedig egy olasz fagylaltmester tanította, aki többszörös olasz fagylalt bajnok.
A cukrászda megújult kívül-belül, de szolgáltatásainkban, minőségben és kínálatban a régi maradt!