A CUKRÁSZDA
Engedje meg, hogy bemutassam cukrászdánk születésének történetét. Nevem Karl Zsolt.
Cukrász-tudásomat az Ecseri Vendéglátó Szakközép Iskolában alapoztam meg. 1990-től 1996-ig Németországban, majd Dél Amerikában…
TORTÁK, SÜTEMÉNYEK, BONBONOK
ÉS FAGYLALTOK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Ünnepi Nyitvatartás:
08.19. 10:00-20:00
08.20. 10:00-20:00
08.21. ZÁRVA
08.22. ZÁRVA
08.23. 10:00-20:00
08.24. 10:00-20:00
08.25. 10:00-20:00
2017 GELATO WORLD TOUR EURÓPA LEGJOBB FAGYIJA
SZERETETTEL VÁRUNK
MINDENKIT!
TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL, EGYEDI ÉS KÉZMŰVES SÜTEMÉNYEK, TORTÁK ÉS FAGYLALTOK.
CUKRÁSZDÁNK MÁR 2 ALKALOMMAL KÉPVISELTE MAGYARORSZÁGOT AZ EB-N
Rólunk
A Karl cukrászda története
Engedje meg, hogy bemutassam cukrászdánk születésének történetét. Nevem Karl Zsolt.
Cukrász-tudásomat az Ecseri Vendéglátó Szakközép Iskolában alapoztam meg. 1990-től 1996-ig Németországban, majd Dél Amerikában tökéletesítettem tudásomat. Hazatérve, 1997-től egy kis cukrásztermelőt üzemeltettem.
Majd 2004-ben megnyitottam Dunaharasztin a Marcella cukrászdát, ahol saját készítésű tortáinkkal és süteményeinkkel szeretnénk megédesíteni kedves vendégeink mindennapjait!
A hagyományos cukrászsütemények mellett folyamatosan készülnek új és különleges sütemények is. Tortarendeléseknél megpróbálunk minden igényt és extra kérést teljesíteni, ezzel is hozzájárulva, hogy felejthetetlenné tegyünk egy-egy különleges alkalmat az ünnepeltek számára!